Book A Taxin käyttöönotto

Lataaminen
Sovelluksen voi ladata joko App Storesta tai Google Playsta. Jotta sovellusta voi käyttää, rekisteröidy ensin palvelun käyttäjäksi.  

Rekisteröityminen
Syötä sovellukseen ensin nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen saat teksitiviestitse varmennusnumeron, jonka syötettyäsi on sovellus käytettävissä.

Miten tilaan taksin?
Sovellus paikantaa sinut automaattisesti. Voit tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa itse osoitteesi, valita sen tilaushistoriasta tai omista suosikeistasi. Puhelimen paikannus ei kuitenkaan ole aina tarkka. WLAN-yhteyden päällä pitäminen parantaa paikannustarkkuutta selvästi.

Ilmoittamalla myös määränpääosoitteesi, sovellus arvioi taksimatkan pituuden ja hinnan. Tilauksessa voit halutessasi valita autotyypin ja maksutavan.

Tilaus on maksuton.

Tilauksen vahvistaminen
Ennen tilauksen lähettämistä saat yhteenvedon tilauksestasi. Tarkista osoite erityisen huolellisesti, jotta auto saapuu oikeaan paikkaan. Tämän jälkeen vahvista tilaus, jolloin se lähetetään välityskeskuksen tilausjärjestelmään.  

Kyydin maksaminen
Mikäli haluat käyttää sovellusta kyydin maksamiseen ilman autossa suoritettavaa maksutapahtumaa, voit syöttää haluamasi maksukorttien tiedot sovellukseen. Jos et halua, että taksimatkasi veloitetaan palveluun syöttämältäsi kortilta, voit valita tilauksen yhteydessä kyydin maksutavaksi ”Maksan taksissa”.

Tilauksen seuranta
Sovellus näyttää tilauksesi tilan. Kun tilaukseesi on löytynyt vapaa auto, voit seurata auton saapumista kartalla. Sovellus kertoo sinulle saapuvan taksin numeron sekä arvion saapumisajasta. Voit tarvittaessa lähettää sovelluksen kautta lisäohjeita noutopaikkaasi liittyen. 

Taksi odottaa sinua
Taksin saapuessa nouto-osoitteeseen ilmoittaa sovellus sinulle (puhelimen värinällä) taksin saapumisesta. Kuljettaja varmistaa tarvittaessa verraten tilausnumeroa sovelluksessa olevaan, että tilattu auto on juuri sinua varten.

Matkan päätyttyä
Matkan päätyttyä mikäli olet valinnut veloituksen tapahtuvaksi maksukortilla saat kuitin matkasta sähköpostiisi ja sovellukseen. Jos haluat arvostella matkasi tai sovelluksen toimintaa, voit kertoa kuinka hyvin sinua palveltiin. Palautteen voit antaa myös sanallisesti.   

Tilauksen peruminen
Tilaus voidaan perua ennen kuin auto on ehtinyt sen kuitata painamalla ”Peruuta”-painiketta. Kun auto on kuitannut tilauksen, ei kyytiä valitettavasti voi enää perua. 

Book A Taxi -tilaussovellus
nyt
Google Playssa ja App Storessa!