• Laatulupaus

Laadukasta ja luotettavaa kuljetuspalvelua.

Me Let’s Go Taksissa lupaamme olla paremman taksipalvelun tuottajia. Tiesitkö, että kaikki kuljettajamme ovat allekirjoittaneet laatusopimuksen, joka takaa turvallisen ja luotettavan taksipalvelun ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä? Meidän palvelulupauksemme on kuljettaa Sinut määränpäähäsi luotettavasti ja turvallisesti.

Let's Go Taksi on turvallinen.

Haluamme turvata matkasi, oli se lyhyt tai pitkä. Kalustomme ja kuljettajamme ovat aina ajokuntoisia. Noudatamme liikennesääntöjä ja yleistä varovaisuutta turvallisen kuljetuksen takaamiseksi. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lakia ja hyviä tapoja.

Let's Go Taksi on laadukas.

Laatukuljettajamme huolehtivat Sinut ja matkatavarasi turvallisesti perille. Pidämme autot siisteinä ja hajusteettomina, jotta jokaisen asiakkaan olisi mukava matkustaa kyydissämme. Vastaamme mielellämme kuljetuksiin liittyviin erikoistoiveisiin joustavasti ja ennakkoluulottomasti.

Erikoistoiveista kannattaa kertoa jo tilausvaiheessa, jotta osaamme lähettää sinulle oikeanlaisen auton.

Let's Go Taksi on luotettava.

Kuljettajiamme koskee vaitiolovelvollisuus, eikä meillä suvaita huijaamista tai muutoin asiatonta asiakaspalvelua.

Let's Go Taksi on tunnettu.

Olemme pitkään Mikkelissä toiminut paikallinen taksiyhtiö. Haluamme olla tunnettuja vain hyvien ja asiakkaidemme ja toimintaympäristömme hyväksi tehtävien tekojen kautta. Yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme samat arvot.

Let's Go Taksi on edelläkävijä.

Liikennekäyttäytyminen ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat digitalisaation ja lakimuutosten mukana. Pyrimme olemaan ajan hermolla ja mukana uudistuvan ammattiliikenteen luomisessa.